Barvanje obrvi na morju

Na dopustu ima človek več časa, da se posveti sam sebi. Jaz sem na dopustu najprej vzela v roke ogledalo in z njim šla na dnevno svetlobo, kjer sem takoj videla, zakaj moram poskrbeti.

Moram poskrbeti za:

  • Barvanje obrvi,
  • Vlago na koži,
  • Za dodatne maske zaradi majhnih gubic.

Lahko bi si vzela dopust čisto na izi, jaz pa sem se odločila, da najprej obiščem kozmetičarko, ki mi bo naredila barvanje obrvi, ker jaz sama tega ne znam. Na morju je to malo težje, ker človek ne pozna kraja in tako tudi sama nisem vedela, kje je kakšna kozmetičarka, da mi bo naredila barvanje obrvi, da bom lahko imela temnejše obrvi. Svoje svetle obrvi mi niso bile lepe, čeprav je moj mož rekel, da bom s temnimi obrvi smešna. Sama pa sem točno vedela, kako bo, ker sem si jih v kopalnici pobarvala z barvico in sem takrat videla, da mi temnejše obrvi še kako pašejo. 

Ko sem našla prvi kozmetični salon, se nisem prav nič obirala, ali je dober ali ne. Zaupala sem mu in tako prišla domov z lepimi temnejšimi obrvmi. Komaj sem čakala, da me mož vidi in da vidim, kaj bo rekel. Lahko, da me bo pohvalil, lahko pa, da tudi ne, jaz vem, da je barvanje obrvi uspelo in da mi paše. 

Mož se ni prav nič pritoževal, videl je, da sem zadovoljna in to je največ vredno. Ljudje smo si različni in prav je da se poslušamo. Tako sem si jaz zaželela barvanje obrvi in si to tudi naredila. Kako pa bi bilo, če bi upoštevala njega. Še danes ne bi imela pobarvane obrvi.

 Ali bi to pomenilo zame srečo?

Ne.

Ravno to govorim, naredite, kar čutite in pri meni je to bilo barvanje obrvi na morju. Tako si bom sedaj še naprej barvala obrvi, ker mi tako paše.